Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kruidenomeletjes gevuld met mosselragoût

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1 kleine tomaat
3/4 dl koffieroom
75 gr verse roomkaas met zalm
1 eetlepel droge witte vermout
50 gr gekookte mosselen
2 eieren
zout, peper
1/2 eetlepel fijngehakte dille
1/2 eetlepel fijngeknipte peterselie
1/2 eetlepel fijngeknipte bieslook
20 gr boter

Bereiden

Ontvel de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het
vruchtvlees in kleine stukjes.
Verwarm de koffieroom met de verse roomkaas in een kleine pan
en laat de kaas al roerend smelten.
Voeg de vermout en de mosselen toe en verwarm de ragoût
zachtjes ± 5 minuten.
Klop de eieren met 2 eetlepels water, zout, peper en de
kruiden los.
Verhit de helft van de boter in een kleine koekenpan, bak van
de helft van het eimengsel een dunne omelet en houd die onder
aluminiumfolie warm.
Bak op dezelfde manier nog een omelet.
Schep de tomaat door de ragoût en verwarm deze nog
even.
Vouw de omeletjes in vieren, leg ze op 2 bordjes en schep de
ragoût ertussen.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gefrituurde visballetjes
Gebakken forel met tomaten-basilicumsaus
Saté van makreel
Gamba's op een bedje van groenten
Scholfilet met garnalen

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes